top of page

KILPAILU

Myllykoski

VOITA MÖKKILOMA RUKALLE KESÄLLÄ 2024

Kiitos osallistumisesta!

KILPAILUN EHDOT

 

1. Järjestäjä Bookingruka.com (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä voi järjestää kilpailun yhteistyössä kaupallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. 

 

2. Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään.

 

3. Osallistumisaika 24.03.2024-31.05.2024.

4. Kilpailuun osallistujan tulee täyttää ja lähettää kilpailulomake. Kilpailuun saa osallistua vain kerran.

 

5. Palkinto on 3 vrk mökkilomamajoitus Rukalla 01.06.2024 - 31.08.2024.

6. Palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken viimeistään kolme (3) päivän kuluessa kilpailun loputtua. Palkinnon voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse, joten on tärkeätä että tieto on täytetty oikein. Palkinto arvotaan uudelleen mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 vrk kuluessa. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi. Kaikille kilpailuun osallistuneille voidaan lähettää sähköpostilla tieto kilpailun tuloksista. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

7. Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

 

8. Osallistumalla kilpailuun liittyy samalla maksuttoman Bookingruka.com tarjouskirjeen tilaajaksi Järjestäjän asiakasrekisteriin. Rekisteriä käytetään sähköiseen viestintään ja suoramarkkinointiin.

 

Facebook ei hallinnoi, suosittele, sponsoroi tai osallistu kilpailuun millään lailla.

bottom of page