top of page

RUKA MÖKIT VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Varausehdot astuvat voimaan kun asiakas on tehnyt varauksen ja maksanut ennakkomaksun (25% vuokrasummasta) + toimistomaksun 10 euroa eräpäivään mennessä.

 

Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Vuokrasumman loppuosuus tulee maksuun 4 viikkoa ennen majoituksen alkamista. Viime hetken varauksista (majoitusjakson alkuun vähemmän kuin 6 viikkoa) suoritetaan koko vuokrasumma yhdessä erässä.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan majoituskohteen vuokraajalle ennen majoituksen alkua.

 

Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on sovittava varausta tehtäessä.

 

Normaalihiihtokaudella (vuodenvaihteen aika ja viikot 8 - 16) minimivarausaika on 1 viikko ja majoitusjakson alkamispäivä on lauantai (la - la). Muina aikoina minimivarausaika ja lomajakson alkamispäivä on neuvoteltavissa.

 

Avaimien luovutuksesta sovitaan 1-2 päivää ennen majoituksen alkua majoituskohteen avainpalvelun/huoltajan kanssa. Avainpalvelun yhteystiedot ja ajo-ohjeet ovat laskun yhteydessä. Avaimet luovutetaan esitettyä loppulaskun maksukuittia vastaan. Kadonneesta avaimesta peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuvat kustannukset.

 

Majoituskohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00. Kohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on sovittu. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut (rajoitettu määrä), ruokailuvälineet ja ruuanlaittovälineet. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli loppusiivousta ei ole suoritettu, on kohteen vuokralle antajalla oikeus veloittaa asiakkaalta siivouskulut. Tupakointi ei ole sallittua majoituskohteen sisätiloissa.

 

Asiakas on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheuttamansa vahingot kohteen omistajalle. Kaikki majoituskohteen varustuksen ja kuntoon liittyvät huomautukset on osoitettava viipymättä niiden ilmaannuttua suoraan kohteen huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä huomautuksia ei huomioida.

 

PERUUTUSEHDOT

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti majoituskohteen vuokraajalle. Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää.

 

Mikäli peruutus tehdään vähintään 30 vrk ennen majoitusjakson alkamista pidätetään peruutuskuluina maksettu ennakko- ja toimistomaksu.

 

Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi.

 

MAJOITUSKOHTEEN VUOKRAAJAN OIKEUS PERUA VARAUS

 

Mikäli maksut ja maksuajat laiminlyödään, voidaan varaus peruuttaa ilman erillistä asiakkaalle tehtävää ilmoitusta.

 

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi vuokralle antaja perua varauksen. Tässä tilanteessa asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.

 

Mikäli varaaja ei ole täysi-ikäinen (uudenvuoden ja juhannuksen varauksissa 23v) tai kohteeseen majoittuu useampi henkilö kuin mitä sallitaan niin varaus voidaan perua.

 

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin.

bottom of page