top of page
Ruka Ski Resort

RUKA-KUUSAMO

TEE RUKAN LOMASTASI UNOHTUMATON ELÄMYS

 

Varaa Ruka mökki ja vietä aktiiviloma Rukalla ja Kuusamossa. Alueella on paljon tekemistä ja nähtävää kaikkina vuodenaikoina. Upea luonto ja monipuoliset seikkailut takaavat onnistuneen loman koko perheelle.

KOSKENLASKUA

Koskenlaskuun pääsee Kitkajoella jonne on Rukalta matkaa vain 15-20 km. Koskenlasku sopii kaikille yli 5-vuotta täyttäneille. Perheystävällinen reitti alkaa Käylästä ja päättyy Juumaan. Villi K-18 sopii puolestaan hurjapäille ja jo koskea laskeneille, mutta toki villit kosket pääsee kokemaan, vaikkei aikaisempaa melontakokemusta olisikaan! Koskireitti on noin 4 kilometriä pitkä ja siihen kuuluu Kitkajoen kolme suurinta turvallisesti laskettavaa koskea (luokat II-IV) ja noin kilometrin pituinen Jyrävänjärvi.

PORO-, HUSKY- JA KELKKASAFARIT

Tervetuloa nauttimaan lumesta ja talvesta. Lapin eksoottiset eläimet porot ja huskyt,  karting ajo jääradalla, lasten leikit lastenmaassa, kahvilan itseleivotut suussa sulavat leivonnaiset ja  lappilainen villiruoka  Lapin kodassa nuotion äärellä nautittuna takaavat sinulle ikimuistoisen päivän Lammintuvalla.

LAMMINTUPA

RUKA-KUUSAMO

Ruka ja Kuusamo tarjoaa ympärivuotiset upeat puitteet monipuoliseen mökkilomaan. Ohjelmatarjonta on runsasta ja vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä luonnon omassa huvipuistossa voi harrastaa.

Rukan talvikausi avataan jo lokakuussa ja hiihtokausi kestää toukokuun alkuun asti. Laskettelupäivä kertyy yli 200.  Ensimmäiset hiihtoladut avataan myös jo lokakuussa.

 

Rukatunturissa on tapahtumia  kaikkina vuodenaikoja.

RUKA TAPAHTUMAKALENTERI

Rukan ja Kuusamon kesä tarjoaa huikeat puitteet. Oulangan kansallispuiston maisemat ja Karhunkierros houkuttelevat patikoimaan. Lisäksi paljon muutakin kuten koskenlaskua, kesäkelkkarataa,, karhujen katselua, porotilavierailuja, kylpylää ym.

KUUSAMO INFO

bottom of page