top of page
 • Kuinka varaan vuokramökin?
  Etsi sopiva vuokramökki ja tee mökkivaraus suoraan online. Mökkivarauksen lähettämisen jälkeen on mökinomistaja sinuun suoraan yhteydessä maksamiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvistä asioista.
 • Mitkä ovat varauksen peruutus- ja maksuehdot?
  Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Ennakkomaksu on 25% vuokrasummasta + toimistomaksu 10 €. Vuokrasumman loppuosuus (75%) tulee maksuun 4 viikkoa ennen majoituksen alkamista. Viime hetken varauksista (majoitusjakson alkuun vähemmän kuin 6 viikkoa) suoritetaan koko vuokrasumma yhdessä erässä. ** Huom! Mikäli koronasta johtuen tulee rajoituksia ja tästä syystä joudut perumaan majoituksen hyvitämme maksut 50€ kuluilla. **
 • Mitkä ovat varauksien keston minimivarausajat?
  Varauksien minimivarausaika 7 vrk ja vaihtopäivä lauantai. Kysy lyhyempiä vuokrausjaksoja puh. 040 5515929 tai asiakaspalvelu@suomenlomapalvelu.fi
 • Mita sisältyy mökin vuokrahintaan?
  Vuokrahintaan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitot, tyynyt), takkapuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Siivouspalvelun ja liinavaatteet voi tilata etukäteen palveluna varausta tehdessä.
 • Saanko viedä vuokramökille lemmikkieläimen?
  Kyllä voit tuoda lemmikkieläimen kohteisiin, joissa se on sallittu kohdekuvauksessa. Lemmikkieläimen tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä.
 • Voiko mökille mennä enemmän ihmisiä kuin varattu?
  Ei voi. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on sovittu.
 • Minulla on oma mökki ja harkitsen sen vuokraamista. Voitteko auttaa siinä?
  Kyllä. Ota yhteyttä puh. 0405515929.
bottom of page