Hyvä tietää mökin vuokraamisesta

Kuinka varaan vuokramökin?


Etsi sopiva vuokramökki ja tee mökkivaraus suoraan online. Mökkivarauksen lähettämisen jälkeen on mökinomistaja sinuun suoraan yhteydessä maksamiseen ja muihin käytännön järjestelyihin liittyvistä asioista.
Mitkä ovat varauksen peruutus- ja maksuehdot?


Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Ennakkomaksu on 25% vuokrasummasta + toimistomaksu 10 €. Vuokrasumman loppuosuus (75%) tulee maksuun 4 viikkoa ennen majoituksen alkamista. Viime hetken varauksista (majoitusjakson alkuun vähemmän kuin 6 viikkoa) suoritetaan koko vuokrasumma yhdessä erässä. ** Huom! Mikäli koronasta johtuen tulee rajoituksia ja tästä syystä joudut perumaan majoituksen hyvitämme maksut 50€ kuluilla. **
Mitkä ovat varauksien keston minimivarausajat?


Varauksien minimivarausaika 7 vrk ja vaihtopäivä lauantai. Kysy lyhyempiä vuokrausjaksoja puh. 040 5515929 tai asiakaspalvelu@suomenlomapalvelu.fi
Mita sisältyy mökin vuokrahintaan?


Vuokrahintaan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitot, tyynyt), takkapuut ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet sekä vastaa kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä. Siivouspalvelun ja liinavaatteet voi tilata etukäteen palveluna varausta tehdessä.
Saanko viedä vuokramökille lemmikkieläimen?


Kyllä voit tuoda lemmikkieläimen kohteisiin, joissa se on sallittu kohdekuvauksessa. Lemmikkieläimen tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä.
Voiko mökille mennä enemmän ihmisiä kuin varattu?


Ei voi. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on sovittu.
Minulla on oma mökki ja harkitsen sen vuokraamista. Voitteko auttaa siinä?


Kyllä. Ota yhteyttä puh. 0405515929.